Milyen előnyökkel jár, ha cégünk szolgáltatásait választja?

Mit nyer termékeink használatával?

Fejlesztés

Olyan megoldásokat és konstrukciókat kínálunk, amelyekkel megrendelőink a lehető legtöbb előnyre tehetnek szert. 

Nálunk nincs előre deklarált követelményrendszer, a rendszertervet nem kezeljük mereven; nem kell már az első fázisban pontosan tudnia, mit is szeretne. Ezt közösen fogjuk kialakítani, az Önök igényeinek aprólékos feltárásával, a folyamatok és a felhasználók közvetlen megismerésével. 

Több évtizedes, különböző méretű, és tevékenységű vállalatoknál szerzett gyakorlati tapasztalatunknak köszönhetően nem csak egy szoftvert kap, hanem hatékony segítséget várhat a gyenge pontok, a rejtett lehetőségek, feltárásában, az üzleti folyamatok ésszerűsítésében és fejlesztésében is. 

A fejlesztés nem áll meg a rendszer használatba vételével. A tapasztalatok, a változó körülmények továbbra is folyamatosan beépítésre kerülnek a rendszerbe, a megszerzett tudás a szoftverben felhalmozódik, és egyre eredményesebben szolgálja a vállalkozás működését. 

Bevezetés

Ön nem egy kész megoldást vásárol, amit meg kell ismernie, és rá kell erőltetnie vállalkozására, hanem a vállalkozás gyakorlatához, ismereteihez igazodó, kifejezetten Önnek fejlesztett de más vállalkozások tapasztalatit is felhasználó rendszert kap. 

Mindjárt az első fázisok elkészülte után be is üzemeljük a működő részeket. Ismerkedhet a használatával, lehetőségeivel, élvezheti előnyeit. Beleszólhat a rendszer további fejlődésébe. 

Megbízható és hozzáértő támogatást kap, hiszen személyesen a rendszer fejlesztői végzik a bevezetést, a további felügyeleti és üzemeltetési tevékenységeket is. 

A rendszer bevezetése nem okoz traumát a cég munkavégzésében, mert az pontosan a meglévő gyakorlatot fogja leképezni. Ahol csak lehet, csökkenti a manuális munkát, közvetlen segítséget ad a felhasználóknak. Fokozatosan kerül bevezetésre, mindig azokon a helyeken, ahol arra legnagyobb az igény, lépést tartva a cég befogadókészségével. Egyre pontosabb rálátást ad a vezetés számára a cég működésének kulcsterületeiről. 

Költségek

Ha cégünket választja, olcsó - de elképzeléseinek és igényeinek messzemenően megfelelő - megoldást kap.

Nem kell mindjárt nagy beruházásokat eszközölnie. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően kezdetben egy átlagos - vagy annál szerényebb - informatikai felszereltségű vállalkozás eszközparkja is elegendő a rendszer működtetéséhez. A fejlesztés költségei jól tervezhetőek, fokozatosan, a rendszer bevezetésével arányosan merülnek fel. 

Nem kell jelentős oktatási költségekre és időkiesésre számítani, hiszen a rendszer egyszerű, logikus felépítésű. Kialakítása a felhasználók igényeinek és készségeinek megfelelő. Használata különösebb oktatás nélkül is elsajátítható. Emellett részletes felhasználói információk állnak rendelkezésre magában a rendszerben és igénybe vehető a szoftverfejlesztői támogatás is. 

Kockázat

A megrendelőinknek nem kell látatlanban megvásárolnia egy nagyértékű szoftvert és azon igyekeznie, hogy minél nagyobb részét sikerüljön bevezetni és kihasználni. Nem kell előre nem látható oktatási és adaptálási költségektől tartania.
A rendszer kialakítása olyan együttműködési formában történik, hogy a Megrendelő fokozatosan jut hozzá a rendszer egyes funkcióihoz, meggyőződhet annak hasznosságáról, az együttműködés teljes ideje alatt kérheti bármely rész módosítását, átalakítását.

Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy megfeleljünk megrendelőink elvárásainak, de ha valamilyen okból mégsem tartana igényt a további együttműködésre, a megállapodást bármikor felmondhatja és a már elkészült funkciókat tovább használhatja. Olyan kiadása nem merül fel, ami mögött ne állna megfelelő használati érték.