Tevékenységünkkel, rendszereinkkel kapcsolatos kérdések

Érdeklődjön, lépjen kapcsolatba velünk!

Milyen cégeknek érdemes belső portál kialakításán gondolkodni ?

Elsőként a cég méretét és tevékenységét érdemes megvizsgálni, ahhoz hogy eldönthessük, miként járulhat hozzá a cég eredményességéhez egy vállalati portál megvalósítása.

Jelenlegi viszonyok között már egy 5-10 fős vállalkozásnak is érdemes elgondolkodnia azon, hogy miként segíthetné az információk megosztását, a folyamatok szabályozott működését és áttekinthetőségét.

Ha csak felmerült Önben a gondolat, hogy valamilyen Intranetes alkalmazás, vagy Vállalati portál segítségére lehetne, tiszteljen meg bizalmával és lépjen kapcsolatba velünk ! Segítünk megtalálni az Ön, és vállalkozása számára legmegfelelőbb megoldást.

Lehet-e csak egyes modulokat megvásárolni ?

A program minden egyes funkciója külön modulban van kialakítva. A megrendelő választhat, hogy milyen funkciókat szeretne megvalósítani: ezekre a már rendelkezésre álló változatok közül választ megoldást, vagy egyedi igényeinek megfelelően egy teljesen új funkció kidolgozására tart igényt.

Én egy igen kis vállalkozás vezetője vagyok. Úgy látom, nekünk is jól jönne egy ilyen többfunkciós megoldás. Nem túl drága egy ilyen rendszer kialakítása?

Egészen kis modulok is kialakíthatók, vagy gondolkodhatunk a lehetőségekhez mért fokozatos bevezetésről. Egy kis cégnél inkább a működtető infarstrukturális beruházások aránya nő meg.
Elképzelhető olyan megoldás is, hogy több, egymással már együttműködő cég közös belső portál kialakítását határozza el. Így a költségek megoszlanak, az egymás közötti együtműködés felgyorsul és jobban ki tudják használni a rendszer előnyeit.
Ha kapcsolatba lépnek velünk, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Önök anyagi lehetőségeinek legjobban megfelelő megoldást.

A tevékenységek között megemlítik a minőségirányítási szolgáltatásokat is. Erről azonban keveset olvashatunk.

Valóban. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk a minőségbiztosítási rendszerek bevezetése és működtetése területén is. Vállalkozunk hagyományos értelemben vett minőségirányítási rendszer kialakítására.
A működés hosszútávú fenntartása érdekében azonban javasoljuk egy belső portál kialakítását, ahol a program szintjén lehet megfogalmazni és megvalósítani a szabályokat; felügyelni és dokumentálni a folyamatokat. A számítógép közbeiktatása lehet az az eszköz, amely segít lényegesen szabályozottabb és ellenőrzöttebb körülményeket kialakítani - így jobb minőséget elérni. A minőségirányítási rendszer követelményeinek kielégítése miatt megnövekedett feladatainkat bízzuk a számítógépre!

Ha kérdése van, továbbítsa felénk!