Társaságunk tagjai és közreműködői.

Betéti Társaság:

Az IntaMin Bt. 2005. január 27.-én alakult.
Fő tevékenségi köre: 7222'03 Egyéb szoftver-szaktanácsadás, ellátás.

Emellett különböző informatikai jellegű szolgáltatásokkal, műszaki és minőségirányítási fejlesztő és tanácsadó tevékenységgel állunk megrendelőink rendelkezésére.
Alapelvünk, hogy megrendelőink igényeinek részletes megismerése és a projekt egésze alatti közvetlen együttműködés révén kis számú, de állandó, elégedett ügyfélkört tartsunk fenn.

Jóna Antal, üzletvezető:

Gépészmérnöki végzettség: 1987-ben végeztem a miskolci Nehézipari Műszaki Egyetem Gépészmérnöki karán gépgyártástechnológusként. Néhány évig gépgyártó vállaltnál dolgoztam technológus és tervező munkakörökben.

Gázipari gyakorlat: 1990-től a Tigáz Rt.-nél dolgoztam, ahol különböző műszaki munkaköröket láttam el és közben számítógépes nyilvántartó szoftvereket fejlesztettem.

Minőségbiztosítási rendszer kiépítése: 1991-től aktívan rész vettem a társaság minőségbiztosítási rendszerének kialakításában, tanúsíttatásában és operatív irányításában.

Minőségbiztosítási rendszer irányítása: 1999-től a MOL-GÁZ Kft. minőségbiztosítási vezetőjeként kialakítottam, bevezettem és jóváhagyattam a társaság minőségbiztosítási rendszerét, majd irányítottam a rendszer működtetését és fejlesztését.

Programozási gyakorlat: 15 éve készítek különböző programnyelveken nyilvántartási rendszereket, adatbáziskezelésen alapuló vállalati rendszereket.

Web-es alkalmazások: az Internet elterjedésével felismertem a technológiában rejlő lehetőségeket, honlapokat, Intranetes alkalmazásokat fejlesztettem, míg eljutottam a komplex Vállalati portálok megvalósításáig.

Közreműködők:

Míg a tevékenység volumene lehetővé teszi, elsősorban családtagjaimra támaszkodom, akik egyrészt az adminisztrációs és a dokumentációs feladatokban, másrészt a programok tesztelésében működnek közre; ötleteikkel, kritikáikkal járulnak hozzá a programok színvonalának javításához.