Munkamódszerünk lényege a felhasználói igények alapos feltárása és maradéktalan kielégítése.

Megismerés:

Sikereink alapja a felhasználókkal való közvetlen kapcsolattartás és együttműködés.

Egy feladat megoldásához mindig úgy látunk hozzá, hogy igyekszünk részletesen megismerni a megrendelőnk tevékenységét, céljait, működési kultúráját.

Megkeressük az elkészülő rendszer működése szempontjából kulcsfontosságú szereplőket, és megismerkedünk, elbeszélgetünk minden érintett munkatárssal és leendő felhasználóval.

Segítünk kialakítani az elképzeléseket, megfogalmazni az elvárásokat.

Bevonás:

A megrendelő és minden későbbi felhasználó az első fázisoktól részese a rendszer fejlesztésének, elérheti, kipróbálhatja az elkészült részeket, javaslatokat, hozzászólásokat tehet.

Együttműködés:

Partnereinkkel a kezdeti lépésektől szorosan együttműködünk. Minden igényt, észrevételt és javaslatot figyelembe véve teljesen testreszabott, és a vállalkozás minél szélesebb területét átölelő alkalmazásokat fejlesztünk.

Fokozatosság:

A rendszer fejlesztése és bevezetése nem kampányszerűen történik, nem von el erőforrásokat a napi tevékenységtől és nem okoz traumát a szervezetben. A szoftver fokoztosan fejlődik, mintegy belesimul cég a megszokott tevékenységébe.
Nincs szükség oktatásokra, mert a rendszer a szervezet korábbi gyakorlatára épül és használata olyannyira közérthető, hogy az egyénileg is megismerhető.

Nagyon fontos célunk, hogy a rendszer használata már a kezdetektől több előnnyel járjon, mint amennyi ráfordítást igényel.

Gondoskodás:

A fejlesztés a használatba vételt követően sem áll meg. Vállaljuk az elkészült rendszerek folyamatos felügyeletét, karbantartását, az alkalmazási tapasztalatok és az üzleti igények folyamatos integrálását a működő rendszerbe.